О, моя спътнице,
о моя душо,
дали да ти кажа
колко те обичам лудо
колко много съм със тебе –
цял изпълнен; в цялото
и на парчета време,
с което съм със тебе;
колко много мисля,
ти тука си
със,
до
и во мене –
когато мисля за тебе,
когато пиша до тебе;
никой няма да може
да ме разбере,
никой който не е бил
затворен като мене;
като птиче във кафез,
но птиче което само
е дало сърцето си на тебе Еми...
24.05. 2012
ЦПЗ „Сточна гара”, София
© Александър Тоцев Todos los derechos reservados