Ех, не можеш - не можеш
(аз дори и не питам,
щом е толкова трудно).
Но поне се опитваш
да направиш по чудо
да летя като песен,
да валя като капка,
мене с теб да омесвам
като в зърно скорбяла
и щастлива да бъда.
Във семейното ложе
щом до тебе осъмвам,
значи че е възможно.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
щом до тебе осъмвам,
значи че е възможно.
Щом има Любов, всичко е възможно!
Харесах!