24 jul 2011, 16:42

Пустинен мираж 

  Poesía » De amor
509 0 0

Пустинен мираж

 

Ти си моят пустинен мираж,

даваш на въображението ми кураж,

ти си още магичен сън,

потъващ в съзнанието романтичен звън!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??