Сърцето ми е с редки пръсти
и нито миг не си спестява.
Изтичат мигове чевръсти,
а миналото ги пресява
и то расте, и разцъфтява ...
И мисля си - Какво излиза?
Май бъдещето остарява ...
с усмивката на Мона Лиза.
© toti Todos los derechos reservados