Пясъчен замък
На яма помийна - дълбокото,
в жестока следа от хомот,
на хребет планински - високото,
ти си във всичко, живот.
На зимните гларуси в крясъка.
В празните чашки от лятото.
Играчка забравена в пясъка.
Пясъчен замък - Живот!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Славяна, не ти казва на теб...