16 dic 2006, 23:56

пясъчните дюни 

  Poesía
862 0 0

Помниш ли пясъка под краката ни,

Парещ,примамващ ни един към друг

Когато бяхме сами на пясъчните дюни...

Помниш ли целувката на залязващото слънце,

Любовта във вятъра, галещ лицата ни,

Когато бяхме сами на пясъчните дюни...

Помниш ли как

, лежейки, близо бяхме,

Гледахме небето, а ти ми

каза, че дори

от него ме ревнуваш...

На пясъчните дюни...

Помня...тихо шепнеше ми мили думи,

Усещах топлотата на дъха ти близо...

И чувствах те...

Чувствах те с тялото и с цялото си същество

И близо чувствах те...

Когато бяхме сами на пясъчните дюни...

Помня...в очите ти можех да се изгубя

И исках да го сторя...

Можех да те съзерцавам с вековете,

Защото дори времето остави ни във вечността си

Там... сами на пясъчните дюни...

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??