времето измръзнало от чакане, измъчено,
лекува с мигове безброй природата.
всяка стъпка причинява
болка, нищета,
родена
в
ранена,
измъчена съдба,
търсеща в море-забрава
човешка топлина.Спомени отровени,
душа самотно стенеща,търси пътя с болката.
© Найден Найденов Todos los derechos reservados
Поздравления!