Пълни желания,
непознати, замислени,
накъде сте потръгнали
в този тъй измислен свят?
Усмивки, съмнения,
привидни страдания…
А те са сред нас.
А те са сред нас.
Сред хора и улици,
светлини, колебания,
някой ме вика,
кой ли почуква?
В незатворената ми врата…
© Цветан Бекяров Todos los derechos reservados