1 dic 2006, 22:22

Първа истинска любов 

  Poesía
1016 0 1
С радост аз отвърнах на любовния ти зов,
а ти превърна се в първата ми истинска любов!
Сърцето лудо затуптя
и силно влюби се подир това!

Аз вярвам, че не ще те никога забравя,
не се забравя първа истинска любов,
но какво ли мога да направя,
че животът към нас е суров!!!

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??