Първа нощ с нея
Да погледна луната
тази вечер не смея,
тя сияе в позлата,
а ти сега си с нея...
Да погледна леглото
...не, не искам да спя,
то плаче с мене горкото,
че до теб заспива тя.
Да погледна в огледалото,
ще видя тежката сълза,
че целуваш й тялото
с горещи устни сега.
Да погледна небето
с гръм ще се разтреса,
че й галиш сърцето
с красиви и нежни слова.
Да погледна дрехите ти сега,
не, това не мога да преживея,
че тази нощ съблякла ги е тя,
в тази първа нощ с нея...
За първи път останала сама
се моля нека ослепея,
да не виждам никога това,
което ми напомня, че си с нея!
11.07.2009
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados