Стопи се снегът.
В пълноводната река
плуват облаци.
* * *
Дъждът се изля...
Върху голата земя -
набола трева.
* * *
Под акордите
на пролетния вятър -
птичи хоровод...
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
майсторско хайку.