Днес е слънчево, красиво,
топличко за всичко живо,
като в пъстроцветен сън
всички хора са навън!
За татко, мен и мама
също радост е голяма
и в чест на Първа Пролет
пуснахме балони в полет!
D.Patton
© Дейзи Патън Todos los derechos reservados
Съжалявам, че никой не Ви е писал.
С уважение.