9 ago 2007, 23:52

Първата любов 

  Poesía
722 0 2
Първата любов
е дълбока яма,
в нея изход няма.
Вливаш се с него
и за миг сам умираш,
бавно и мъчително
и не спираш...
Мисли... спомени... слова...
една тежка мъчителна игра.
Миг с радост и любов.
Раздяла с тъга и скръб.
Мечти, разбити в скали
от бурният океан на твойте сълзи.

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??