Комунистите от "Че Гевара"
борят се със социалната поквара.
Нека бъдем единни докрай!
Мина първи май.
Да запазим придобивките обществени.
Това са все неща съществени.
Здравеопазване, висше образование - платени.
Е, как да сме засмени?
Българинът обикновен е третиран като ром.
Понякога той даже няма дом.
Ходи той със скъсани обувки,
а мутрата получава от мацките целувки.
Тя сега е цар, тя е господар.
Забравила за чест и род,
тя тъпче и мачка обикновения народ.
Тя осъществи прехода криминален,
в същината си антисоциален.
Няма тя към нас никаква милост.
Народе, бори се за справедливост!
© Георги Todos los derechos reservados