Еделвайс
Еделвайсът - цвете нежно, бяло,
горе в планината е заспало,
дето слънце слабо грее,
дето птиченца не пеят...
Тъй живее еделвайсът,
туй красиво цвете райско.
Неувяхващо и бяло,
в непрогледен мрак заспало...
1968год.
Гълъб
Паднал край гората
гълъб горделив.
Разпилял перата
край поток пенлив...
Слънцето го гали
с топлите лъчи,
но това едва ли
ще го съживи...
1969год.
Керван
Във страшната пустиня
под жарко слънце знойно
върви керван самотен
от стадо многобройно...
Дали ще стигне
свойта цел, не зная...
Но в трудния му път,
успех желая!...
1970год.
p.s. Това са първите ми стихове... Нищо не съм променил. Просто ги споделям...
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ
НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
... И СЕ ОБИЧАЙТЕ!...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados