На моите сладки патета!:)
Мама патка със децата
цопна бързо във водата -
двечки патенца засмени
във редичка наредени,
махат малките ръчички -
вижте,
радват им се вече всички!
Вдигат врява чак до Бога -
тя пък прави се на строга,
кара им се - страшно съска,
та нали е мама Гъска -
нека имат малко страх,
само да внимават...
ах...
някой да не се удави -
поясите уж са здрави,
ала знае ли се, вече
плуват много надалече -
а морето е опасно -
нека да им e наясно!
© Валка Todos los derechos reservados