Красивата нощ прегърна земята,
децата
заспаха уморени след първия ден,
учебен,
в който очаровани, споделяха
мислите,
връхлитащи техните невинни
главици,
лятото им свърши, но не и забавата,
в училище
ги очакваха още приключения,
а дребосъците
дори не подозираха за всичко това,
затворили очи...
15.09.08
© Ян Тра Todos los derechos reservados