Път до любовта
На път съм и вървя
със сълзи на лицето
не мога да се спра
устремен към любовта
със роза във ръка…
До полуда биещо сърце
високо вдигам ръце
към мрачното без теб небе…
Не е за вярване нали
но аз чакам – нека си вали
само твоя образ дано се появи
Моля те проговори
защото времето лети
Кажи какво правиш
Аз те чакам – но уви…
може би не искаш да ме виждаш вече ТИ…
Дори за секунди
за миг дори…
моля те ти ме съжали
и бурята във сърцето ми помири...
The Kelly Family - I Can't Help Myself
© Дидо Todos los derechos reservados