Две звезди са твоите очи,
блестят и осветяват душата ми.
Топлят ме в студени дни,
показват ми пътя.
Път, по който трябва да вървя,
без да губя любовта.
Когато на света дойде Христа.
Изгря на небето една звезда,
показваща на всички,
че родил се е Спасителят.
Така и твоите очи са пътеводна
светлина за моята душа!
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados