Наистина няма голямо значение
какво ще ми кажеш и разположиш.
Да те чуя или не, не обичам въобще,
по-добре с мен да акостираш.
Каквото сам разбера и в курс избера,
в него ще събера ветровете.
Под невъобразими и врази беди
бодър наглед, напред продължавам.
През каскади от морски вълни
с пирати, акули, чудовища деня си деля,
от истинските съкровища да избера
в приливите на живота.
© Мария Todos los derechos reservados