Пътувам
Пътувам из лабиринта на времето,
посявам на надеждата семето,
скитащи облаци от вяра ме обграждат,
обичта в мен се опитват да възраждат,
а дали моят Живот не е само в бремето?
Не - той е покълващо щастие,
светъл лъч в росата,
зов за красива мечта в тишината!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados