Без да искам се качих
в трамвая на живота -
просто се родих.
От място на място сядам -
все, че е последно,
се надявам.
От спирка на спирка се чудя -
как да оцелея
без да губя?
От завой на завой се нося,
търся отговори -
срещам въпроси.
И тъй... до спирката последна,
а там -
дано да прогледна...
© Елена Todos los derechos reservados
Поздрав!