С локомотива парен аз пътувах
и за тебе аз бленувах,
но нали така ти пожела,
да си далеч в другата страна.
Нима не знаеш как жадувам
теб да галя в този час,
но на спирката желана, знам,
че не ще си ти, ще съм сам.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados