10 mar 2013, 22:21

Пътят 

  Poesía
719 0 4

За да остане пътят, трябват и мостовете.
И сянката, и тихата чешма.
И късче хлебец нейде из джобовете.
И в стомната мълчаната вода.

За да го има пътя, трябва да обичаме -
земята стара, твърда, под краката ни.
И всяко камъче с любов да го наричаме.
И всяка стъпка да оставяме в душата си.

За да вървим по пътя, трябва да е време.
И сила много трябва за това.
Превръщайки живота във търпение.
При себе си се връщаме така.

© Алида Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??