26 may 2012, 17:56

Пътят 

  Poesía » Filosófica
684 0 2

 

Вървиш самотно в своя път,
унило се източват дните,
край теб самотници вървят
и към унило бъдеще вървите...
Високо гарвани лениво грачат
над скръбни урви и реки.
Годините несетно се провлачат
и там в очите ни мъжди...

© ШЕМЕТ Тарантупски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??