Пътят към теб
Куплет:
Търся аз пътя към тебе,
търся морето от чувства,
търся красивите твои очи.
И зная, ти си за мене мечтата,
ти си за мен красотата,
ти си безкрайното синьо небе.
Припев:
Не знаеш сърцето ми как силно се вълнува,
не знаеш, че тази моя обич е за теб.
Не знаеш душата как боли от самотата,
за мене си само ти във тоз огромен свят.
Куплет:
Нежно сърцето ми шепне,
нежно на тебе дарява
всички далечни слънца, любовта,
защото само за теб съществува
обич красива, голяма
с много вълшебни за нас светлини.
Припев:
Не знаеш сърцето ми как силно се вълнува,
не знаеш, че тази моя обич е за теб.
Не знаеш душата как боли от самотата,
за мене си само ти във тоз огромен свят.
За тебе са всички сребърни звезди, за тебе…
За тебе светът прекрасен пълен е с мечти!
Аз искам в живота ми да бъде всичко светло,
аз искам да бъдеш винаги до мене ти
със любов!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados