8 sept 2011, 22:20

Рачешко време 

  Poesía » Otra
581 0 6

Едно такова
рачешко време -
небето се е разкрачило
над два облака;
слънцето
косите си е заплело
над шосето
в короните на тополите.

 

Едно такова
време за обич -
лятна обич (а може би есенна?);
душата - върху трънче прободена,
(в сърчицето на славейче)
ражда песен.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??