Падна ми окото,
след него и далака...
Последва го ухото
и двата криви крака!
Отчупи се зъбче,
след него ченето...
Откъсна се пръстче,
разделих се с нослето!
Червата и кожата
се отлепиха от мен,
останах без бъбрек,
останах без член!
Панкреасът посиня,
жлъчката изтече,
сърцето се пръсна...
ОТЛЕТЯХ СИ, ЧОВЕЧЕ!!!
© Анастас Стойков Todos los derechos reservados