Радио
Странникът в парка радиото настройва,
пир за ушите устройва,
той успява,
на музикалната eуфория се предава,
звуците бушуват,
ритмите лудуват,
но... музиката е и лиричност,
нежна симфоничност!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados