Животът шарен е ти знай,
има радости безкрай,
от зависи дали и къде
сърцето ще те отведе.
Пътувай в светове омайни
наяве и насън
криещи велики тайни
красиво е навън.
Радостта понякога дълбоко
скрита е
обаче - дори лицето ти да плаче
смел бъди и широко
се усмихни.
И тогава с тази храброст твоя
сам ще си бъдеш героя
и неусетно така
ще предусетиш радостта.
© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados