Имам милиони инструменти
да оперирам твоя мироглед,
за спомени, запазили моменти
с обичайно ежедневие наглед.
Жадуваното щастие се крие
в тази хармонична простота.
От миговете сладки да отпие,
на истинската близост, същността.
Не се упреквай, може би това е
твоят съдбоносен урожай -
усетът ти верен да познае,
в делника - бленувания рай.
© Десислава Вълова Todos los derechos reservados