Раждането на един стих
Първа контракция...
... В поетичните успехи
не важат пари и слава,
а сърдечните утехи,
които авторът дарява...
Втора контракция...
... В поетичните успехи
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи
главни винаги остават...
Трета контракция...
... В поетичността успеха
бавна ще докара слава,
но на личността утеха
главна гара все остава...
Четвърта контракция...
... В поетичните успехи
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи
главни гари си остават...
Подразбрано...
11.02.2012 г.
14,10 -- 14, 50 часа.
© Станимир Тахов Todos los derechos reservados