В мечтание за прегръдката ти мила,
усещам аз красота и сила.
Нова надежда у мен
в утрото на пролетен ден.
В мечтание за хубост майска -
в светлината на градина райска,
аз усещам топлите очи
на слънце с нежни лъчи.
© Георги Todos los derechos reservados