Дори мечтанието ми понякога страда,
ранено от безкрайните илюзии
и лъжовността в този свят.
Страда мълчаливо.
Пише.
Пише истории реални и измислени,
щом музата го посети.
само тя единствена му дава
сили.
Само тя единствена безрезервно
го подкрепя...
© З. Райкова Todos los derechos reservados