ПАПУР си имал лилипут!?
(така дочувам от колежки)
И не помагал ничий труд
да порасте, ами насмешки,
че предизвиквал, чувам. Срам!
Но начин аз ще изнамеря
и що да сторя, вече знам,
за да увелича размера.
Да чакам вместо и седя,
не ще изгубя и минутка.
В папура твой ще насадя,
мой лилипуте, лили.......
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados