Да бе душата взрив, та прославеното его да пострада
да беше сринал арогантното ни аз, с гръм и трясък страшен!
Предали себе си на грешния инат-живеем в собствен свят
откраднали от някой си лъжа-пазим я за истина ни свята!
Бленувани в лъжи надежди, разбираш че били са грешни
прокудените чувства и копнежи, губиш ти от своето си време!
Самозван равин е пошлия ни свят, и дал ни мъдрост и кураж
а вечно крил е думите от нас-И НЯМА ВРЪЩАНЕ НА ЗАД...
© Найден Тихомиров Todos los derechos reservados