Усмихвам се,
А колко ли струва смеха ми?...
И плача,
Но никой не плаща за сълзи..
Оглеждам се,
Но нийде не виждам дома ми.
И страдам,
Оплетена във свойте недъзи.
Копнея
Да срещам разтворени устни!
И чувам
До днес неизказани думи..
Мразя
Да виждам погледи пусти.
И искам
Да живея живота безумен!
Обичам
Да гледам на слънцето залеза..
Но не зная
Коя врата да отворя...
И къде да вляза?...
© Зл Павлова Todos los derechos reservados