Равносметка
Вглеждам се в огледалото,
а в косата ми,
бели змии се плодят
от черните ми проблеми.
Забързан,
в оглозганите делници
забравих
да си поема дъх
и да си направя равносметка.
Бях някога,
романтично откровен,
сега съм,
реалистично отpовен
© Стефан Вангелов Todos los derechos reservados