Аз не съм за този свят,
с който май си пречим.
Животът ми е като гладък зар
и без усмивка се търкаля надалече.
А кой ще се смее последен сега
в това паралелно сечение?
Това е отдавна отпаднал въпрос,
който вече няма значение...
© Яни Todos los derechos reservados