28 sept 2008, 8:54

ray of light 

  Poesía » Versos blancos
613 0 8

само ме дръж здраво

че ми се завива свят от  обещания

и слънчеви зайчета по тъмните ми очила

ако правиш ясни планове за бъдещето

ме изключи от списъка

не съществувам в порядки

в представителните извадки на образцов дом

в нормите за принадлежност

ако очакваш доза разбиране
по-добре затвори вратата след мен
виждам само отражение от очи
и точки на завъртане по ос самота
някой ден ще изрежа окончателно
думите от  себе си
и ще захвърля адреса на боклука
...
но
днес 
съм 
кристална мисъл
на върха на  езика ти
преглътни ме ако можеш

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??