Вълшебници, с различна цел,
размахват думичката карма.
Живеят по един и същ модел,
но хвалят се с различна дарба.
Един обезлесява планини,
а друг умее да ги застроява.
Ей тъй, да има дом за старини,
от всичко трети нещо усвоява.
Четвърти пасъл цял народ
и кожа здрава не оставил.
Спестявал пети от и до, и от.
Ех, мед той тук не бил заварил.
А ти за лудо работи, не стой!
Нали ни обещават друг живот.
Законът е такъв! Сега си трай.
И вярвай – в следващия епизод…
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados