Разбирай се с нeя
Разбирай се с нeя... Аз тръгвам!
И без друго отдавна си сам...
Не, че бързам, но пак се прегъвам,
този път е от болка и срам.
Може би е, защото се клехме
или някой те спря уморен.
Може би любовта бързо вехне
след най-топлия пролетен ден.
Не тъгувай преди да отминеш,
прегърни ме така, променен.
Ти не знаеш кого да обикнеш.
Аз сънувам, че пак си до мен.
И е чуждо, и някак си глупаво.
И е грешно, и много боли.
Всичко ново е старо и минало.
И е страшно, когато гори...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados