Надеждите ми в миг се изпариха,
щом името и нежно промълви.
Студени тръпки ме побиха
и мечтите ми на пух и прах разби.
Коя е тя? Не я познавам!
Пък и да я знам не ща.
Бих дала всичко - да, всичко давам!
За да бъда с теб, а тя?
Дали за чувствата ти знае?
Дали изпитва нещо тя към теб?
Не, мога само да гадая!
А сърцето ми сковано е от лед!
Шанс, че нямам, за пореден път, разбирам.
да съм с теб, да ме прегърнеш!
И днес за сетен път умирам,
а ти нивга живота няма да ми върнеш!
© Сладурркатта Todos los derechos reservados