Разбитите представи се забиха
като стъкло във жалката ми плът!
Не ще забравя как изритах
кирливо куче насред студ.
А травмите лекуват се и бавно.
Урокът вече си е взет.
Животът ще те блъска безпощадно
за туй, че изверг си и смет!
© Талант Todos los derechos reservados