Разцъфващото твое обаяние
осмисля с чудост слънчевият ден.
Неописуемото ти ухание
изпълва с нежност всяка фибра в мен.
Душата ти е свежото дихание
на всевъзраждащата се природа.
Сърцето ти - пулсиращо мечтание -
превъплъщава в красота живота.
Ти искрено си, приказно предание
от минали за идни времена
и в твоето вълшебство с упование
съм влюбен, и усещам топлина.
Духът ти вечно млад е и сияние
е същността ти с образ на жена.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados