13 ene 2007, 1:36

Раздай всяка целувка 

  Poesía
499 0 6
Раздай всяка целувка,
раздай мен самата дори,
но прогони всяка преструвка
и всяка дума парлива!

Прости ми за всяка грешка,
прости ми, че те обичам дори,
но не превръщай всяка милувка
в зимна буреносна виелица;

в объркано послание за нежност,
от която прозира нежеланото.
Не! Не се съмнявам в тебе!
Само се питам дали още сме заедно!!!
12.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??