Две ръце с цвят на мокър пясък
Две очи – с любим детски блясък
Карамел разтопен по устните ми ненаситни
В тези очи общи спомени стаени
В усмивка спокойна стопени
По детски потрепват,
Срещайки моя поглед
Искам тези ръце загорели
Раменете ми веднъж да обвият
Мантия топла и щит
В тези уютни гърди да се сгуша
И глава облекчено на тях да отпусна
Миризма уют и на пролет. У дома
Две ръце – мед и мляко
Два нешлифовани сапфира
Очи, в тях – океан от чувства логични
И мисли – вълни в спор безкраен
Една в друга се блъскат в бурно море
Какво е това между нас?
Привличане или оглед на къща?
Нова кола върху търговска везна?
Какво пишем двамата с теб?
Любовна история или уравнение?
На разума си аз се доверявах
Само че не знам
Искам ли го вече за помощник?
© Дара Ян Todos los derechos reservados