Нима не мислиш вече ти за мен,
нима избра другата пред мен?
С какво заслужих аз това предателство -
с това, че те обичах, може би?
Но ако си мислиш, че с нея те ти баде хубаво - грешиш -
аз знам, че няма да се промениш.
Ще измамиш и нея, както мен сега
и ще останеш сам на света.
Навсякъде ще виждаш моите очи
и ще помниш нашата раздяла какво ми причини...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados