Просто замълчи
и не ме гледай с тъжни очи.
И без това не ми е лесно,
ти знаеш това чудесно.
Ако съществуваше начин друг,
повярвай ми, нямаше да съм тук.
Но искам да ти го кажа очи в очи,
всичко между нас приключи.
Не си виновен ти,
просто други са моите мечти.
Желая ти да си щастлив
във този свят красив!
© Десислава Никова Todos los derechos reservados