Ще обичам винаги тези очи,
споделили най-прекрасните мигове
в живота ми досега.
Изплакали с мен най-горчивите сълзи.
Навярно в тях винаги ще гори пламъчето,
което ме топли сега.
По него ще те позная!
Очите никога не остаряват...
На Ивка и Тани:)
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados